Peruutusoikeutta koskevat tiedot yksityisasiakkaille

Peruutusoikeus

Asiakkaalla on oikeus perua solmimansa sopimus 14 vuorokauden sisällä  ilmoittamatta perumisen syytä.
Perumisen määräaika 14 päivää alkaa siitä päivästä, kun asiakas tai asiakkaan valtuuttama kolmas osapuoli, joka ei ole huolitsija, ottaa tuotteet haltuunsa.
Käyttääkseen peruutusoikeuttaan, täytyy asiakkaan ottaa meihin,

TROTEC® GmbH
Grebbener Straße 7
52525 Heinsberg
Telefaksi: +49 2452 962-92450
Sähköposti: info@trotec24.com
yhteyttä ja selvästi ilmoittaa peruvansa sopimuksen (esim. kirjeellä, faksilla tai sähköpostilla). Asiakas voi myös käyttää oheessa olevaa peruutuslomaketta. Tosin se ei ole pakollista

Perumiselle määritetystä aikarajasta pidetään kiinni lähettämällä perumisilmoitus ennen peruutusoikeuden määräajan umpeutumista.

Perumisen seuraukset

Kun asiakas on perunut sopimuksen, on meidän velvollisuutemme palauttaa kaikki asiakkaan suorittamat maksut, myös toimituskulut (poikkeuksena jos asiakas on valinnut kalliimman vaihtoehdon kuin meidän tarjoaman edullisimman standardilähetyksen) viipymättä ja viimeistään 14 päivää siitä päivästä, kun asiakkaan peruutus on saapunut meille. Jos asiakas pitää tilauksesta muita tuotteita, toimitusmaksuja ei palauteta. Jos asiakas palauttaa tuotteen ilman syytä, on asiakkaan maksettava itse palautuskulut. Palautusmaksua varten käytämme samaa maksutapaa kuin mitä asiakas on käyttänyt, ellei sitten erikseen asiakkaan kanssa muuta sovita; missään nimessä asiakkaalle ei koidu mitään ylimääräisiä maksuja. Voimme kieltäytyä palauttamasta maksua, kunnes tavara on saapunut takaisin meille tai kunnes asiakas voi todistaa, että tavara on matkalla. 

Postitse lähetettävät tavarat

Asiakkaan tulee viipymättä ja viimeistään 14 päivän aikana, siitä päivästä kun sopimus peruuttiin, lähettää tai tilata lähetyksen palautettavalle tuotteelle osoitteeseen

TROTEC® GmbH
Ferdinand-Porsche-Straße 4
D-52525 Heinsberg

Määräaikaa on noudatettu, kun tavarat on lähetetty takaisin ennen 14. päivän määräajan umpeutumista. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

Ei postitse lähetettävät tavarat

Me noudamme palautettavat tavarat. Asiakas maksaa lähetyksestä koituvat kulut, jotka ovat 79 EUR.

Asiakkaan tulee maksaa tuotteen arvonvähennyksestä vain silloin, mikäli se on tapahtunut vääränlaisen käytön johdosta.

Peruutusoikeutta koskevat tiedot päättyvät tähän

 

Ilmainen palvelunumero suomeksi:

00800 80 90 80 90

Ma-To: klo. 08:00 - 17:30

Pe: klo. 08:00 - 17:00

Sähköposti suomeksi:

online-fi@trotec.com

Osoite:

Grebbener Straße 3

D-52525 Heinsberg