Kertakäyttöinen hengityssuojain, 50 kpl

Tuotenro. 4310010010
Säästösi: 89 %
93,72 € 9,99 € sis. Alv:n

Näytä nettohinta

sekä toimituskulut Toimituskululaskin
Saatavuus: Toimitusvalmis
Kertakäyttöinen hengityssuojain, 50 kpl
  • 3-kertainen hengityssuoja 50 kappaleen paketissa
  • Laadukas ja lempeä iholle
  • Hengityssuojainta on miellyttävä käyttää sen joustavan kuminauhan ja nenäkappaleen vuoksi
  • Täyttää GB/T 32610-2016 -vaatimukset
  • Väri: sininen


Anatomisesti mukautuvan istuvuuden ja pehmeästä nukkaharsosta valmistettujen reunojen vuoksi hengityssuojainta on miellyttävä käyttää. Joustavat kuminauhat ja yksilöllisesti säädettävä nenäkappale vähentävät paineen tunnetta käytettäessä.

Hyvä tietää!
Eurooppalaisilla markkinoilla on tällä hetkellä myynnissä paljon laaduttomia, hyödyttömiä ja jopa vaarallisia hengityssuojaimia. Sellaiset suojaimet valmistetaan erittäin epähygienisissä olosuhteissa ja usein tärkeä suodatinharso korvataan yksinertaisella suodatinpaperilla. Tavallinen kuluttaja ei voi tarkistaa hengityssuojaimien suodatinlaatua, hengitysvastusta eikä mikrobiologista (hygieenistä) tasoa. Oheessa on englanninkielinen, mutta kuvilla hyvin havainnollistettu video, joka näyttää miten tunnistaa hyvän hengityssuojaimen, niin kuin Trotecin myynnissä oleva, ja lopussa näkyy miten vaarallinen laaduton suojain on. Trotecin hengityssuojaimen laatu


Videossa näytetään:
1. Sovittavuus
2. Vedenpitävyys
3. Suodattimien kerrosten näyttö
4. Tulikoe


Saksassa markkinajohtajana korkealaatusten HEPA-hiukkassuodatin-ilmanpuhdistimien valmistajana ja myyjänä, joita käytetään jopa lääketieteellisissä puhdashuoneissa (esim. leikkaussalissa), tuntee Trotec erittäin hyvin korkealaatuisille suodatinmateriaaleille asetetut vaatimukset. Kaikki meillä tarjotut suodatintuotteet, mukaan lukien korkealaatuiset kertakäyttöiset hengityssuojaimet 50 kappaleen pakkauksessa, on testattu riippumattomissa laitoksissa Euroopassa tehokkuuden ja suorituskyvyn suhteen. Lisäksi suojaimet tarjoavat sen oikean hengitysvastuksen, jota lääketieteellinen standardi vaatii. Mikäli asia kiinnostaa tarkemmin, lähetämme mielellämme testaustulokset. Jokainen saapuva toimitus tarkistetaan pistokokein tarkistetussa laboratoriossamme.

Huomio: kyseessä on hygieniatuote, joka terveyssyistä on sinetöidyssä pakkauksessa. Jos sinetti on rikottu, tuotetta ei voi palauttaa.

Tekniset tiedot
Yleistä
  Tuotenumero 4.310.010.010

 Sarjavarusteet

 saatavina vaihtoehtoisesti

 ei käytettävissä

 

Ilmainen palvelunumero suomeksi:

00800 80 90 80 90

Ma-To: klo. 08:00 - 17:30

Pe: klo. 08:00 - 17:00

Sähköposti suomeksi:

online-fi@trotec.com

Osoite:

Grebbener Straße 3

D-52525 Heinsberg